FidgetFun fullt med Fidget Toys

Hallå där, undrar du vad den senaste hypen är som kidsen är insnöade på just nu? Då har du hittat rätt. Här på FidgetFun finns allt det där som kidsen vill ha, nuuuuu! Veckans trender hittar du helt enkelt här. Just nu är det Fidget Pop Its och en massa kluriga pussel som är i ropet. Håll utkik efter nästa trend när den kommer!
En Fidget Toy, eller stressleksak, är taktila hjälpmedel och kan bestå av exempelvis Fidget Spinners, Pop-its, Fidget Cubes, Fidget Pads eller stressbollar.
Läs mer om Fidget Toys i vår blogg: babyhaj.blogspot.com och inlägget "Fidget Vadå" från 15 mars 2021.

På FidgetFun hittar du alla trendiga, kluriga, och roliga prylar som kidsen efterfrågar. Ordet "Fidget" betyder just rastlös, eller "myror i byxan". En fidget toy var från början tänkt att vara som ett hjälpmedel för barn med diagnos som innebär koncentrationssvårigheter. En fidget toy hjälper hjärnan att filtrera intrycken, och kan på så sätt hjälpa till med koncentrationen på t.ex. lektioner i skolan och liknande. Men som med allt annat som är coolt och roligt, har nu fenomenet spridit sig till alla, både barn och vuxna, som vill stressa ner eller helt enkelt bara mår bra av att ha något att pilla på.
Fidget Toys kan bestå av exempelvis Fidget Spinners, Pop-its, Fidget Cubes, Fidget Pads eller stressbollar.

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen