Varför Baby Haj?

Livet är på tok för kort för att ha tråkigt. Bebistiden är dessvärre ännu kortare (även om det kanske inte alltid känns så). Så det är bäst att bunkra upp med roliga minnen innan det är försent, och det är precis det vi på Baby Haj vill hjälpa till med. 

Vi erbjuder produkter som lockar till skratt och som gör fototillfället lika roligt som själva fotot. Vi erkänner att våra produkter kanske inte alltid de allra mest praktiska. Vi erbjuder exempelvis inga traditionella basplag i den bemärkelsen, MEN däremot bjuder på leenden för en livstid. Så vi lämnar präktigheten åt andra och visslar vår egen melodi.

Samtidigt tycker vi det är viktigt med ett sunt miljötänk och vill uppmuntra till återanvändning. För att våra produkter inte ska bli slit-och-släng-prylar, så erbjuder vi även möjligheten att köpa och sälja Baby Haj-saker via vår secondhandshop Baby Haj Omigen

Och när du ändå är inne och snokar Omigen, passa då på att ta en tur in till Baby Hajs blogg som bjuder på tips, trix, interjuver och annat skojigt som kan vara bra att veta och kunna i din föräldraroll. 

 

Om du vill komma i kontakt med oss, släng då bara iväg ett mail till babyhaj@buddyboy.se

 

Det var det hela! 

/Baby Haj

 

 

Drift & produktion: Wikinggruppen

Produkten har blivit tillagd i varukorgen