Gå vidare

Vad önskar du dig?

  • av Mamma Haj

Julen är för de flesta barn den mest efterlängtade högtiden, och den största anledningen är inte jultomten eller hans renar. Anledningen drar åt det materiella hållet, det som tomten levererar - julklapparna såklart! Julklappar är för kidsen det viktigaste av allt och då gäller det som förälder att leverera. Men vad sjutton ska man köpa? Jo, här kommer några tips!

 

2-i-1 basketkorg och dartskiva

Denna till synes vanliga basketkorg gömmer en darttavla på baksidan. Tröttnar man på det ena har man det andra att hålla sig sysselsatt med. Det är därför en perfekt present för de sportintresserade.

695,00 kr på lekakademin.se

Julklappstips Baby Haj 

 

Ailefo modellera 

Modellera är en odödlig klassiker som sätter barns kreativitet på prov. Möjligheterna är oändliga och denna hållbara lera innehåller till och med oljor med vårdande effekt på ditt barns händer. 

280 kr på lekakademin.se

Julklappstips Baby Haj

 

Airglider 

Airglider är en leksak som leder barnen ut i naturen då vind krävs för att få den att flyga. Leksaken sätts i gång med ett kast och hjälper till med förståelse för och lek med vinden. 

280 kr på lekakademin.se

Julklappstips Baby Haj 

 

Baluba

“Du går ut på jakt genom den täta djungeln för att nå fram till grodkungen genom att korsa djävulska bäckar och skakiga hängbroar - vem kommer först?”. Baluba, som är för hela familjen, bygger dels på bra minne och tur, och nominerades till Årets barnspel 2018 av Lekbranschen.

280 kr på lekakademin.se

Julklappstips Baby Haj 

 

BRIO Builder

BRIO Builder låter inte bara barnen bygga med 67 delar FSC-certifierat trä utan är mer speciellt än så. En recorder/player är nämligen inkluderad vilket gör designerna levande genom tal. Det barnet spelar in sägs av den kreation som har byggts. 

405 kr på lekakademin.se

 Julklappstips Baby Haj

Fidget Toys

Vi på Baby Haj kan också hjälpa till med presenterna. En liten mix-påse med olika Fidget Toys brukar vara populärt. Just nu får du dessutom köpa 4 valfria fidgets men bara betala för 3 när du använder koden: fidget4för3. Vad sägs till exempel om en Push Pop, en klassisk fidget spinner, en klurig labyrint och en fidget cube?

Fidgetspinnern Rainbow Funky kostar 45 kr på babyhaj.se.

 

Dagens låt är Julklappar av Angereds Kulturskola.

Lyssna på Spotify här.

 

Källor: 

https://lekakademin.se/2-i-1-basketkorg-och-dartskiva-41-304030

https://lekakademin.se/ailefo-modellera-5-x-160-gram-1063-10301

https://lekakademin.se/airglider-40-cm-06-11100x

https://lekakademin.se/baluba-familjespel-96-ven0268

https://lekakademin.se/catalog/product/view/id/26638/s/brio-builder-set-for-att-spela-in-och-spela-upp-1026-34592/category/601/

Äldre inlägg Nyare inlägg

0 kommentarer

Inga kommentarer än, varför inte vara den första?

Lämna en (snäll) kommentar