Gå vidare

Halloween is coming… Topp 10 BÄSTA kostymerna

  • av Amanda Hajney

Det kan kännas avlägset. Att i början av september, när solen fortfarande lyser och shortsväder inte tillhör ovanligheterna, att tänka på något så höstigt som Halloween. Men alla vi som har några års Halloween-firande på nacken, OCH råkar älska det, vet att det aldrig är för tidigt att börja planera inför den perfekta kostymen. För det är ju faktiskt roligare, ju mer du ordnar och fixar själv inför maskeradkostymen, jämfört med vad det är att köpa en helt färdig kostym. Här råder det såklart delade meningar, vissa har kanske inte ork och fantasi nog att knåpa ihop en egen kostym, medan andra ser det som ett måste att göra allt själv. Det kan kanske jämföras med matlagning. Vissa skulle inte tänka tanken att köpa ett färdigt paket köttbullar medan det går åt minst en påse Felix Pyttipanna i veckan, i vårt hushåll. Och för er som trots allt vill göra det så smidigt som möjligt kommer vi snart ha alla möjliga läskiga och inte så läskiga Halloweenkostymer i vår shop, babyhaj.se. 

 

Oavsett vilken kostymskaparmetod du föredrar så skadar det inte att redan nu låta sig inspireras och låta idéerna börja gro. Här är våra favoritkostymer för de allra minsta. Vi har hittat samtliga bilder på Pinterest. Och försök att inte dra på smilbanden nu, det är en utmaning!

 

Topp 10 bästa Halloweenkostymerna för småttingarna

Plats 10: Clark Kent

 

 

Plats nr 9: En klase vindruvor

 

 
Plats nr 8: Snobben
 

 

Plats nr 7: Karl Alfred

 

Plats nr 6: Wayne's World

 

Plats nr 5: Köttbullar & SpaghettiPlats nr 4: Burrito (Fastnar du för denna måste du kolla in Tortilla-filten på babyhaj.se)

Plats nr 3: Rollatorgubbe/tant
 
 
Plats nr 2: Starbucks
 
 
 
Plats nr 1: Crazy Cat Lady
 

Nå, hur gick det? Lyckades du hålla dig från att le? Nej, tänkte väl det.. 😎

Dagens låt är Ghostbusters med Ray Parker Jr. 

Lyssna här på Spotify: <iframe src="https://open.spotify.com/embed/track/0phGofl3ppS5Itk1zM9eKa" width="300" height="380" frameborder="0" allowtransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe> 

Äldre inlägg Nyare inlägg

0 kommentarer

Inga kommentarer än, varför inte vara den första?

Lämna en (snäll) kommentar